Groningen, Assen en omstreken

Kwaliteit

rijlessen in groningen

Rijschool Markant staat voor kwaliteit én plezier

We vormen een hecht team en ondersteunen elkaar om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. In wekelijkse bijeenkomsten bespreken we onze ervaringen en leren van elkaars inzichten en ervaring. Ons enthousiasme voor persoonlijke groei maakt het mogelijk dat jij op een vlotte, betaalbare en vooral ook plezierige manier je rijbewijs kunt halen.

“Jaarlijkse bijscholing, interne kwaliteitscontroles, en begeleiding door een gediplomeerd coach houden onze instructeurs scherp!”

Mensen vragen ons regelmatig of we voor ons werk als instructeur niet een ‘engelengeduld’ moeten bezitten. Onze visie is dat goed en plezierig lesgeven weinig te maken heeft met geduld maar juist met inzicht in onze eigen kwaliteiten als instructeur. Wij zijn in staat jouw rijlessen zo in te richten dat je, niet alleen op de leuke momenten, maar ook op de momenten waarop het even tegenzit de juiste hulp en adviezen krijgt om snel de draad weer op te pakken.

Vakkennis & doorontwikkeling

Wij werken continue aan het perfectioneren van onze rijlessen en rijden regelmatig met elkaar mee om onze lesmethoden te optimaliseren en op elkaar af te stemmen. Daarnaast zorgen interne trainingen en kwaliteitscontroles ervoor dat je op een prettige, professionele en kundige manier les krijgt. Onze instructeurs zijn allen gediplomeerd en hun vakkennis wordt regelmatig getoetst door het INNOVAM (Kennis en opleidingscentrum voor de mobiliteitsbranche).

keurmerk rijschool

Benieuwd naar onze lesprijzen?

We zijn flexibel

Je krijgt altijd rijles van dezelfde instructeur, met een vaste lesauto. Mocht je zelf van instructeur willen wisselen dan kan dat natuurlijk altijd. We halen je thuis op en zetten je ook thuis weer af. In overleg is ophalen op school, op je werk of een andere plek in de stad Groningen altijd mogelijk. Ook ophalen in Haren, Eelde, Paterswolde en Bedum is geen enkel probleem.

Al onze rijlessen hebben de duur van 60 minuten. Lessen in blokuren
(120 minuten) is natuurlijk ook mogelijk.

© Rijschool Markant 2023