Groningen, Assen en omstreken

Ons team

Klaar voor je eerste rijles?

Maak een afspraak door één van onze rijinstructeurs te bellen. Of bel met ons kantoor.

Rijinstructeurs rijschool Markant

Rijinstructeur Rick Vos

Rick Vos

06 4777 7443

Op 1 januari 2018 ben ik trotse eigenaar van Rijschool Markant geworden. Na 15 jaar rijles te hebben gegeven kwam voor mij de kans om dit mooie bedrijf over te nemen. Het managen van de rijschool in combinatie met lesgeven is voor mij een mooie afwisseling. Mijn werk voer ik met veel passie enthousiasme uit. Dit gepaard met humor en geduld zijn de kenmerken waar ik voor sta.

Rijinstructeur Geert Ottens

Geert Ottens

06 2184 8737

Inmiddels geef ik 20 jaar les en laatste jaren specialiseer ik me in de omgang met faal- en rijangst. Ik ben rustig en geduldig en anderen helpen hun angsten voor examens en/of
verkeer te helpen overwinnen geeft me een groot gevoel van voldoening.

Rijinstructeur Gerry Drenth

Gerry Drenth

06 4990 8489

Met 15 jaar ervaring heb ik me ontwikkeld tot een instructeur met gedegen vakkennis en mensenkennis. Ik hanteer een persoonlijke en geduldige manier van lesgeven en zorg voor een plezierige sfeer in de auto.

Rijinstructeur Jelle Smith

Jelle Smith

06 ‭1736 8888

Van A naar Beter, met passie voor vakmanschap en veel plezier breng ik jou naar het niveau van zelfredzame bestuurder. Met mijn kennis en kunde in onderwijsland op zak stap ik met veel plezier naast je in de auto. Heerlijk met straks je rijbewijs op zak de wondere wereld van het auto rijden te ontdekken, dat is mijn doel.

-MG-9850-bk

Rob Frik

0635609528

Soms kan het spannend zijn om een stap te maken in het vergroten van je mobiliteit. Terwijl het hard nodig is omdat je misschien gaat reizen, motor wilt rijden of omdat je werkgever erom vraagt. Eerst leren we kruipen, lopen, fietsen en dan veilig autorijden. Het hoort er gewoon bij, en het is hartstikke leuk! Bouwen aan succes noem ik dat.

Soms komt het voor dat je drempelvrees hebt of je hebt lelijke ervaringen meegemaakt in het verkeer of prive. Obstakelvrees, bermvrees, faalangst, rijangst.
Of je kent iemand die dat heeft. Een trauma, onverwerkte ervaringen, mentale klachten of beperkingen.

Weet dan dat ik er voor jou ben. Samen gaan we rustig verkennen wat je nodig bent. Het is jouw tempo, jouw leerstijl en je inzet en ik spreek je positief aan op je interne drivers.Daarin neem ik je mee, en jij mij. Zo verken je in de auto de wereld en bouw ik mee aan het vergroten van je veiligheid en leefruimte.

Vanuit een achtergond van 25 jaar maatschappelijk werk in het werken in de sociale psychiatrie werk ik vanuit een stevige vertrouwensrelatie met oog voor je kwetsbaarheid en integer, voortvarend richting jouw eigen doelen.
Sterk relativerend, rustig en opbouwend, coachend en waar het echt nodig is, sturend.

Daarin luister ik naar je verhalen, je ervaringen en geef de erkenning die je verdiend voor wie je bent. Zodat we kunnen ont-moeten en er ruimte ontstaat voor plezier en succes.

Bel mij eens als je weet wat je nodig bent voor een goed vertrekpunt.

Benieuwd naar hoe wij werken?

Ons enthousiasme voor persoonlijke groei maakt het mogelijk dat jij op een vlotte, betaalbare en vooral ook plezierige manier je rijbewijs kunt halen.

© Rijschool Markant