Groningen en omstreken

Ons team

Klaar voor je eerste rijles?

Maak een afspraak door één van onze rijinstructeurs te bellen. Of bel met ons kantoor.

Rijinstructeurs rijschool Markant

Rijinstructeur Rick Vos

Rick Vos

06 4777 7443

Op 1 januari 2018 ben ik trotse eigenaar van Rijschool Markant geworden. Na 15 jaar rijles te hebben gegeven kwam voor mij de kans om dit mooie bedrijf over te nemen. Het managen van de rijschool in combinatie met lesgeven is voor mij een mooie afwisseling. Mijn werk voer ik met veel passie enthousiasme uit. Dit gepaard met humor en geduld zijn de kenmerken waar ik voor sta.

Rijinstructeur Geert Ottens

Geert Ottens

06 2184 8737

Inmiddels geef ik 18 jaar les en laatste jaren specialiseer ik me in de omgang met faal- en rijangst. Ik ben rustig en geduldig en anderen helpen hun angsten voor examens en/of
verkeer te helpen overwinnen geeft me een groot gevoel van voldoening.

Rijinstructeur Gerry Drenth

Gerry Drenth

06 4990 8489

Met 13 jaar ervaring heb ik me ontwikkeld tot een instructeur met gedegen vakkennis en mensenkennis. Ik hanteer een persoonlijke en geduldige manier van lesgeven en zorg voor een plezierige sfeer in de auto.

Rijinstructeur Willy Riepma

Willy Riepma

06 4114 6883

Ieder mens is uniek. Het inspelen op verschillende persoonlijkheden maakt dat ik dagelijks enthousiast aan mijn werk begin. Ik ben gedreven in wat ik doe en help je graag op een vlotte en prettige manier je rijbewijs halen.

Rijinstructeur Jelle Smith

Jelle Smith

06 ‭1736 8888

Van A naar Beter, met passie voor vakmanschap en veel plezier breng ik jou naar het niveau van zelfredzame bestuurder. Met mijn kennis en kunde in onderwijsland op zak stap ik met veel plezier naast je in de auto. Heerlijk met straks je rijbewijs op zak de wondere wereld van het auto rijden te ontdekken, dat is mijn doel.

Rijinstructeur Harold Bosma

Harold Bosma

06 5052 0682

Mijn werk doe ik inmiddels bijna 10 jaar met veel plezier en enthousiasme. Van een beginnend leerling een vlotte en veilige automobilist maken zie ik iedere dag weer als een uitdaging. Men typeert mij als rustig, ad rem, doortastend en vriendelijk. Humor en stiptheid vind ik belangrijk, evenals plezier hebben in wat je doet.

Rijinstructeur Rogier Agema

Rogier Agema

06 1445 6435

Vol enthousiasme beoefen ik mijn vak. Met mijn enthousiasme, humor en kennis probeer ik de leerling naar een hoog niveau te krijgen, zodat de leerling met een fijn gevoel terug denkt aan de rijlessen.

Benieuwd naar hoe wij werken?

Ons enthousiasme voor persoonlijke groei maakt het mogelijk dat jij op een vlotte, betaalbare en vooral ook plezierige manier je rijbewijs kunt halen.

© Rijschool Markant | Webdevelopment - Phanatique